free portfolio site templates

Inschrijvingen voor Tienerschool Schaarbeek:

Voor T1 ( 5de leerjaar) en T2 (6de leerjaar ) moet je aanmelden via www.inschrijveninbrussel.be

Tussen 2 maart (9 uur) en 31 maart (16 uur) 2020:

- Meld uw kind aan op inschrijveninbrussel.be. Om aan te melden, klikt u op 'aanmelden', in de rechterbovenhoek van de website.</li>

- Je kiest voor het Angelusinstituut - vestiging Tienerschool

- Bij de aanmelding moet u de volgende gegevens invullen:

- Gegevens van het kind: naam, geboortedatum, rijksregisternummer, domicilieadres, leerjaar

- Gegevens over uzelf: contactgegevens, eventueel werkadres

- De school van uw keuze, dus Angelusinstituut - Tienerschool Schaarbeek

- Behoort u tot een voorrangsgroep? Beantwoord de vragen over de voorrang en verzamel de nodige documenten.

Voor inschrijvingen voor T3 ( 1ste jaar secundair ) maak je een afspraak op de Tienerschool van Anderlecht.

Vanaf maandag 11/05/2020 tot en met woensdag 03/06/2020 vinden de inschrijvingen plaats.

Telefoonnummer: 02/751 50 27 of via veerlespruyt@tienerschool.be

Voor Tienerschool Anderlecht:

Tussen 2 maart (9 uur) en 31 maart (16 uur) 2020:

- Je kiest voor De Groene School - vestiging Tienerschool

- Bij de aanmelding moet u de volgende gegevens invullen:

- Gegevens over uzelf: contactgegevens, eventueel werkadres

- De school van uw keuze, dus Groene School - Tienerschool Anderlecht

Voor inschrijvingen voor T3 ( 1ste jaar secundair ) en T4 ( 2de jaar secundair ) maak je een afspraak op de Tienerschool van Anderlecht.

Telefoonnummer: 02/751 50 27 of via veerlespruyt@tienerschool.be